Etichete

Transport fotolii Bucuresti, sector 3 cu dube mari de 2-3 tone si personal pentru incarcare-descarcare. Servicii de mutare complete, relocare din usa in usa. Va trimitem echipa noastra pentru a descarca in locul dvs.. Transport de mobila catre orice sector al orasului. Serviciile le puteti comanda la 0727656366. Mutare dulapul din sector 5 catre alta zona sau evacuare mobila veche pana la centrul de distrugere. Serviciile de transport mobila se completeaza persoanelor fizice.

Transport fotolii Bucuresti azi

Transport fotolii Bucuresti azi de la o un cartier la altul, cu utilitare incapatoare. Pentru a muta patul din sector 2 in sector 6, sau alte zone, noi va oferim un transport rapid si cu un pret corect. Echipa noastra de pe utilitara va rezolva incarcarea si descarcarea dulapului. Oferta noastra de transport bagaje include transportul in sine si incarcarea/descarcarea, demontarea sau montarea corpurilor de mobilier revine beneficiarului. Urnim mobilier din orice cartier catre orice loc din tara sau oras.

Transport fotolii Bucuresti

Transport fotolii Bucuresti

Transport fotolii Bucuresti si evacuare mobilier vechi din vile. Situatia in care va treziti cu locuinta plina de obiecte nefolositoare si mobilier vechi, are rezolvare la numarul de telefon afizat. Solutia oferita de noi, inca din 2003, cand am adus un serviciu inezistent, oferim o varianta completa. Respectiv : echipa ce se ocupa de dezmembrarea mobilierului, de carat, de aruncat. Transportul se face cu dube de trei tone jumate din orice sector. Serviciul de debarasare canapea veche fiind la dispozitie doar pentru Bucuresti.

Transport fotolii Bucuresti si debarasare mobilier vechi din orice apartament, de la etaj sau pod. Ridica si materiale metalice, paltoane, perdele, linoleu, borcane, ligheane, diverse. Putem garanta strangerea obiectelor in cutii. Oamenii fac asta pentru dvs, se ocupa de toate necesitatile fizice. Locuinta dvs va ramane curata la plecarea noastra.

Inchiriere containere deseuri de 7 metri cubi pe o perioada de 1-3 zile. Acest serviciu este dedicat pentru lucrari mari, acolo unde se consolideaza”ridica un bloc. Containerul este din tab;a groasa si are un volum de 7 metri cubi, el fiind carat cu un utilaj special de 18T. Containerul trebuie parcat in curtea beneficiarului sau in fata prprietatii, in unele sectoare trebuie autorizatie pentru ocuparea trotoarului. In cuva se poate pune orice fel de gunoaie, deseuri, bolovani, BCA, etc. Comenzile pentru inchiriere pubele gunoaie se fac cu 24 ore inainte.

Transport fotolii Bucuresti sau transport resturi de la amenjari case, transport moloz varsat. Acest serviciu este la indemana in orice zona al capitalei. Se adreseaza operatiilor de reamenajare la vila. Echipa de oamnei trimisa se ocupa de debarasarea sacilor de deseuri din locuinta. Ridicam si mobila inlocuita, mobila nefolositoare sau scaun, scaune, covoare. Indiferent de zona in care va aflati vom evacua deseurl a doua zi.
Transport fotolii Bucuresti, cu oameni care strang si incarca obiectele vechi sau nefolositaore : moloz, butoaie, fiare, cuverturi, etc. Acestea vor fi incarcate in autoutilitare si duse la groapa de gunoi. Va eliberam de orice obiect stricat. Transport fotolii Bucuresti la groapa de gunoi cu containere speciale sau pubela moloz.

Reclame