Etichete

Transport moloz Bucuresti cu dube mari de ,5 tone si personal pentru a manipula obiectele. Servicii de mutare intregi, relocare door to door. Va trimitem echipa de baieti pentru a muta in locul dumneavoastra. Transport de mobilier catre orice strada din oras. Serviciile le puteti solicita la la telefonul afisat pe site.

Transport moloz Bucuresti, mutam canapeaua din sector 4 catre alta zona sau debarasare mobila veche pana la centrul de distrugere. Serviciul de transport mobila se completeaza clientilor mici si mijlocii. Transport mobila de la o locatie la alta, cu dube mari. Pentru a duce mobilierul din Rahova in Titan, sau alte strazi, noi va garantam un transport rapid si ieftin. Echipa noastra de pe masina va asigura incarcarea si descarcarea dulapului.

Serviciul nostru de transport moloz Bucuresti ofera transportul in sine si manipularea, demontarea sau montarea obiectelor de mobilier revine proprietarului. Transportam mobilier din orice sector catre orice loc din tara sau oras.

Evacuare mobila veche din birouri si transport moloz Bucuresti

Evacuare mobila veche din birouri si transport moloz Bucuresti. Situatia in care va aflati cu pivnita plina de vechituri si lucruri vechi, are rezolvare la numarul 0727656366. Solutia oferita de noi, inca din 2003, cand am pus pe net un serviciu inezistent, oferim o solutie completa. Respectiv : baieti ce se ocupa de demontarea mobilierului, de coborare, de mutat. Transportul se face cu autoutilitare de trei tone din orice sector. Serviciul de debarasare usa veche fiind accesibil doar pentru capitala.

Debarasare moloz din orice curte, de la etaj sau curte. Debarasam si materiale plastice, paltoane, perdele, linoleu, tigai, masini de spalat, nefolositoare. Putem asigura adunarea lucrurilor in cutii. Oamenii fac asta pentru tine, se ocupa de toate necesitatile fizice. Debaraua dumneavoastra va ramane complet goala la plecarea echipei.

Inchiriere containere deseuri de 7 metri cubi pe o durata de 1-3 zile. Acest serviciu este bun pentru santiere, acolo unde se consolideaza”ridica o cladire. Container construit din tab;a groasa si are o capacitate de 7 metri cubi, el fiind transportat cu o masina special de 18T.

Containerul trebuie parcat in curtea proprietarului sau in fata curtii, in unele cartiere trebuie autorizatie pentru ocuparea spatiului public. In container se poate arunca orice fel de materiale, moloz, pietre, caramida, etc. Programarile pentru inchiriere container gunoaie se fac cu 24 ore inainte.

Transport moloz Bucuresti de la reamenajari case, transport deseuri vrac. Acest transport este disponibil in orice strada al Bucurestiului. Se dedica lucrarilor de zugraveala la garsoniera. Echipa de incarcatori trimisa se ocupa de cararea sacilor de deseuri din apartament.

Ridicam si mobila inlocuita, mobila nefolositoare sau masa, lemne, perne, transport moloz Bucuresti. Indiferent de aleea in care va aflati vom evacua gunoiul a2a.
Curatenie in curte, cu muncitori care strang si incarca borcane vechi sau nefolositaore : gunoaie, cazane, lemne, cuverturi, etc. Acestea vor fi incarcate in utilitare si duse la groapa de gunoi. Va scapam de orice obiect nefolositor. Transport moloz Bucuresti la groapa de gunoi cu autoutiliatre speciale sau pubela deseuri.

Transport moloz Bucuresti

Transport moloz Bucuresti

Reclame