Etichete

Transport gunoi

Transport gunoi

Transport gunoide la constructii cu basculabile de trei tone jumate, gunoaie varsat de la reamenajari. Recomandarile noastre sunt trebuincioase clientilor cu gabarite voluminoase. Pentru renovarile, de la apartament, recomandam un serviciu de luat resturi de la amenajari cu transportat din casa. Va incredintam muncitori care se ocupa de luat resturi de la demolari si incarcarea in basculabila. Molozul de la reamenajari este obligatoriu sa fie in saci, care sa nu aiba greutatea mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi carati.

Transport gunoi in interval de pana la 3 zile, in acest rastimp, personalul dumneavoastra are responsabilitatea sa asigure incarcarea deseurilor, apoi, se ia si se transporta la groapa de gunoi. Containerele se pot tocmi de luni pana sambata, cu programare inainte cu 24 ore.

Transport gunoi constructii

Transport gunoi. Va punem la dispozitie servicii de transportat resturi de la modernizari pentru indiferent de dimensiune in orice zona din Bucuresti. Deviem orice cantitate cu utilitare sau containere. Aruncare de mobila veche din garsoniere cu oameni pentru demontare si incarcare. Mobila din garsoniera care o inlocuiti va incurca ? ati gasit o clarificare contemporana. Echipa noastra va elibereaza incaperea de mobila veche. Fie ca este uzat sau nefolositor. Debarasam  incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua.

Transport gunoi la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Comenzile se fac telefonic, clientul precizeaza orice lucru de care vrea sa se elibereze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru cererile de golire apartament totala, nu este neaparat de insirarea obiectelor. Transportam, odata cu mobila sufragerie, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte vechi de indiferent de natura. Va putem elibera  boxa, garajul sau felurite dependinte de orice obiecte vechi. Daca mobile de sufragerie mai poate fi intrebuintat cautam sa gasim un om pentru al oferi. Carat nisip pentru lucrarile de reamenajare si contructii.

Transport gunoi in dimensiune de la 1 pana la 3 metri cubi. Transportat nisip in orice spatiu a orasului, nisipul este varsat si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi utilizat si pentru fixarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem procura si felurite agregate de balastiera, respectiv balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem furniza pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este furnizat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem semna cooperari cu firme de amenajari interioare pentru dusul molozului de la bloc sau de la lucrari mai ample. Putem conlucrari cu firme de amanajri gradini pentru luarea gunoiului de la amenajari, sau furnizare de pamant vegetal. Deplasarea de mobila sufragerie de la o locatie la alta cu autoutilitare si muncitori.  Relocari obiecte de mobilier bucatarie, deplasari totale sau deplasare canapea sau frigider. Asiguram deplasarea de mobilier in tara cu plecare din Bucuresti. Indiferent ce obiect aveti de relocate, cu noi gasiti cea mai buna solutie.

Reclame